Nogomet

Mascherano: "Odnos sa Sampaolijem je potpuno normalan, najbolji treneri pitaju igrače za mišljenje"

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.06.2018.
Mascherano: "Odnos sa Sampaolijem je potpuno normalan, najbolji treneri pitaju igrače za mišljenje"
Foto: FaH

Posljednjih dana dosta se pričalo o odnosima u argentinskoj reprezentaciji, nakon loših igara dolaze problemi, a Javier Mascherano tvrdi kako nije došlo do narušavanja odnosa s izbornikom Jorgeom Sampaolijem...

Iako argentinski mediji tvrde kako je Jorge Sampaoli potpuno izgubio kontrolu nad igračima, idu tako daleko da tvrde kako će Leo Messi odrediti 11 igrača za posljednju utakmicu, Javier Mascherano kaže kako je odnos s izbornikom potpuno normalan.

"Odnos sa Sampaolijem je potpuno normalan, ali ako osjetimo da imamo nešto za reći, trebamo to reći jer bi u protivnom bili licemjerni. Nećemo tako naštetiti momčadi, svima nam je u cilju uspjeh, 23 nas je ovdje i svi razmišljamo isto. Ne igramo dobro, a za to smo mi odgovorni."

Igrači su imali sastanak sa Sampaolijem na kojem se razgovaralo o problemima i o igri.

"Na sastanku smo razgovarali o igri i o tome kako se podići. Moramo napraviti neki pozitivan korak, najbolji treneri pitaju igrače za mišljenje jer su ipak igrači ti koji odlučuju na travnjaku. Trener je taj koji određuje taktiku, ali igrači igraju, dosta razgovaramo, tako je bilo i u Barceloni. To su posve uobičajene stvari", tvrdi Mascherano.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!