Nogomet

Strinić: "Teško je reći jesmo li favoriti, u osmini finala svi su dobri"

hns.family • četvrtak, 28.06.2018.
Strinić: "Teško je reći jesmo li favoriti, u osmini finala svi su dobri"
Foto: FaH

Na konferenciji za medije u hrvatskoj bazi u Rusiji govorio je i lijevi branič Vatrenih, Ivan Strinić koji ističe kako u osmini finala nema slabih momčadi pa tako i da je teško reći tko je favorit u utakmici protiv Danske...

Danska i Eriksen

"Nismo još analizirali Dansku, no to ćemo učiniti u naredna dva dana. Slijedi nam i trening, te ćemo ih pobliže upoznati. Eriksen je sjajan igrač i trebat će obratiti pažnju na njega. Ne pojedinačno, nego kolektivno. Utvrdit ćemo gdje su jaki i pokušati ih neutralizirati. Protiv Nigerije i Argentine smo Brozović, Perišić i ja čuvali Mosesa pa Messija, i to je uspjelo, nadam se da ćemo izbornikovo povjerenje dobiti i protiv Danske."

Uloga favorita

"Teško je reći jesmo li favoriti, u osmini finala svi su dobri, svi su zasluženo ovdje. Danci su također vrlo dobro organizirani i ne bih nikome davao prednost."

Zdravlje preduvjet za dobre nastupe

"Osjećam se jako dobro, najvažnije je i prije Svjetskog prvenstva bilo da budem zdrav. Iza mene nije laka polusezona i zasad je sve u redu, te moram biti zadovoljan."

Uloga izbornika Dalića

"Izbornik nas je ujedinio i zaslužuje sve pohvale zbog toga. On je svakako među najzaslužnijima za ove tri pobjede u nizu, no tek sada dolazi ono pravo. Nemamo prava na pogrešku jer pogreška znači ispadanje s natjecanja te moramo ostati koncentrirani", zaključio je Strinić.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!