Nogomet

BBC-evi stručni komentatori: "Hrvatska je bila jako loša, samo je nekoliko igrača igralo kako može"

Branimir Korać • nedjelja, 01.07.2018.
BBC-evi stručni komentatori: "Hrvatska je bila jako loša, samo je nekoliko igrača igralo kako može"
Foto: FaH

Hrvatska je prošla u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, no nije briljirala. BBC-evi stručni komentatori vjeruju kako Danska nije zaslužila ispasti sa Svjetskog prvenstva...

Teškom mukom Hrvatska je izborila nastup u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva. Vrlo teško protiv vrlo organiziranog i neugodnog protivnika, a igra je bila daleko od one kakvu je Hrvatska prikazivala u dosadašnjem dijelu Svjetskog prvenstva.

BBC-evi stručni komentatori Terry Butcher i Pat Nevin očekivali su puno više od Hrvatske.

"Nisam siguran da je Hrvatska zaslužila pobjedu u ovom susretu, ali je prošla dalje. Engleska se nema čega bojati, Hrvatska je bila jako loša i samo nekoliko igrača bilo je blizu razine na kojoj mogu igrati. Mandžukić je jedan od najboljih napadača svijeta, ali su ga danski braniči potpuno zaustavili. Tu i tamo bilo je bljeskova, ali Hrvatska nije igrala dobro kao momčad", ističe Nevin.

Terry Butcher, nekadašnji engleski reprezentativac primijetio je i kako su vratari krali centimetre prilikom izvođenja jedanaesteraca.

"Obojica vratara bili su previše van linije kod većine jedanaesteraca. Bila je to strašna utakmica, sa strašnim penalima i velikim obranama. Danska je vrlo teška reprezentacija za pobijediti i učinila je svoje navijače ponosnima."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!