Nogomet

Mourinho: "Rusija može iznenaditi Hrvatsku, ima nevjerojatan timski duh"

Jan Šneler • ponedjeljak, 02.07.2018.
Mourinho: "Rusija može iznenaditi Hrvatsku, ima nevjerojatan timski duh"
Foto: FaH

Ususret četvrtfinalnoj utakmici Hrvatske i Rusije, trener Manchester Uniteda Jose Mourinho, smatra kako Rusi nisu bez šansi u tom dvoboju...

Iako se hrvatski navijači još vjerojatno oporavljaju od živciranja i euforije nakon jučerašnjeg prolaza Vatrenih, u subotu Hrvatskoj predstoji utakmica četvrtfinala protiv Rusije. Dvoboj je to kojeg nitko nije očekivao prije početka natjecanja, a jedna od te dvije momčadi doći će u priliku boriti se za finale.

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho u tu je svrhu za ruske medije komentirao šanse Zbornaje u ogledu protiv Hrvatske. Rusija je sada u potpunoj euforiji, domaćin kojem nitko nije davao šanse na pragu je borbe za medalje.

"Rusi su napravili iznenađenje. Moramo priznati kako su sve jači kako natjecanje odmiče. Kritičari nisu vjerovali da će momčad Stanislava Čerčesova proći skupinu, ali oni su uspjeli i pokazali pritom nevjerojatan timski duh te može iznenaditi Hrvatsku. Sada je sve moguće. Puno jakih momčadi je otpalo, Rusi ne moraju više igrati protiv jasnih favorita. S Hrvatskom se mogu boriti za ulaznicu koja vodi u polufinale", rekao je Mourinho za ruski Sport Express.

Iako je istina da su Rusi trenutno u zanosu i vjeruju u čudo, Hrvatska je ipak na papiru puno jača momčad. Mourinho je prije Svjetskog prvenstva prognozirao za ruske medije i da Hrvatska neće proći skupinu, pa vidimo kako je to prošlo. Vjerujemo kako je Mourinho ipak bolji trener nego što je prognozer te se njegove najave neće obistiniti.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani02.07.2018. u 13:55
    Da je reka da sigurno prolazimo zna bi da gubimo sto posto hahah
    Bogomdani
  • emilio2102.07.2018. u 13:53
    haha..glupan
    emilio21
  • Zokyray02.07.2018. u 12:31
    Mourinho je dick
    Zokyray
  • Colchoneros02.07.2018. u 11:08
    mou samo nastavi kontra nas, svaki puta ti dokazujemo da nisi u pravu
    Colchoneros