Nogomet

Hvala na svemu Yerry!

Sportnet • petak, 06.07.2018.
Hvala na svemu Yerry!

Osmina finala Svjetskog prvenstva koštala nas je puno. Prokleta je bila ta lutrija jedanaesteraca, proklet je i taj Jordan Pickford, ostali smo bez najvažnijeg igrača Sportnet Managera by Samsung...

Zbogom Yerry Mina i hvala ti na svemu! Iako te onaj tvoj bedasti izbornik bojkotirao u prvoj utakmici ti si dokazao klasu i zaključno s osminom finala bio najkorisniji igrač Sportnet Managera by Samsung. Tri gola. A branič. Hvala ti Yerry, nedostajat ćeš svima koji su te imali u momčadi.

6,5 milijuna eura za 30 bodova. I još ga onaj Pekerman bojkotira u prvom kolu. S osam bodova u utakmici protiv Engleske Yerry se oprostio od Sportnet Managera by Samsung. Nije bio najkorisniji igrač u osmini finala, tu su čast podijelili skupi Mbappe i Cavani sa po deset bodova. Za njih dvojicu kupimo skoro četvoricu Yerryja! I Pepeovi vlasnici su dobro tržili, branič Portugala je donio osam bodova, kao i Gabriel Mercado.

Od Hrvata valja istaknuti Marija Mandžukića sa šest bodova, junak Danijel Subašić nije junak u ovoj igri, jer se lutrija jedanaesteraca ne boduje. Kakva loša odluka organizatora!

Inače, pobjednik četvrtog kola Sportnet Managera by Samsung momčad je naziva Veli Učijak, sa 60 bodova, iako nema Minu u momčadi. Drugi je Moj Samsung 3 s 59 bodova, a pravo je pitanje što se dogodilo momčadima 1 i 2. Treća je momčad zapravo moralni pobjednik, Luzeri su nakon prvog zbrajanja bodova bili u vodstvu, ali samo zato što je NETKO (podaci poznati redakciji) krivom Cuadradu dodijelio bodove. I umjesto da uživa u lovorikama, naš se Dario Dodić morao zadovoljiti trećim mjestom.

Gledajući ukupni poredak nakon četiri kola, momčad Invincible je i dalje nepobjediva, vodi s 256 bodova. Drugi su Panjevi s 250, treći su Vatreni labudovi s 246 bodova.

Rok za slaganje momčadi za peto kolo Sportnet Managera by Samsung, odnosno četvrtfinale je danas (petak, 6. srpnja) u 15:59, minutu prije početka ogleda Urugvaja i Francuske. I ne zaboravite za što se borite, pobjednik Sportnet Managera by Samsung osvaja Samsungov 55" UHD 4K Smart TV NU7400 Serija 7 (UE55NU7402UXXH)!

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2018.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!