Nogomet

Vida: "Vjerovali smo cijelo vrijeme kako možemo ostvariti dobar rezultat, nadamo se medalji"

Petar Jenjić • subota, 07.07.2018.
Vida: "Vjerovali smo cijelo vrijeme kako možemo ostvariti dobar rezultat, nadamo se medalji"
Foto: FaH

Domagoj Vida bio je jedan od hrvatskih junaka u prolasku u polufinale, a nakon utakmice istaknuo je kako je najvažnije da Hrvatska i dalje nastavi bodriti igrače koji će dati sve od sebe da to na terenu vrate...

"Malo smo proslavili, odlična je atmosfera i mislim kako smo to i zaslužili. Najviše nam je drago što smo uspjeli razveseliti naše navijače diljem Hrvatske."

"Izgleda kako kod nas nikada ne može lako, ali čini se kako nam se počelo vraćati za sva prošla Prvenstva. Imali smo sve u svojim nogama, ali kaznili su nas iz jednog prekida. Zabili smo sve što smo mogli, Kovačić nije, ali nema veze. Sada idemo malo proslaviti, ali već sutra vraćamo se obavezama."

"Bilo je tu umora, Rusi su išli na sve ili ništa. Nažalost, kaznili su nas, ali to je sada manje važno jer smo prošli u polufinale. Mi se borimo i dajemo sve od sebe. Navijači neka nas nastave bodriti, a mi ćemo dati sve od sebe na terenu i nadam se da ćemo se vratiti s medaljom u Hrvatsku."

"Vjerovali smo cijelo vrijeme kako možemo ostvariti dobar rezultat, a sada nam se i vratila sreća. Imamo potencijal, snagu, dobru momčad, ali nijedna utakmica nije laka, neće biti niti protiv Engleza i moramo vjerovati kako možemo do kraja", zaključio je Vida za HRT.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!