Tenis

Serena Williams: "Sve što mi se događalo donijelo je još veću dozu emocija"

Petar Jenjić • petak, 13.07.2018.
Serena Williams: "Sve što mi se događalo donijelo je još veću dozu emocija"
Foto: EPA

Američka tenisačica Serena Williams ušla je u novo finale Wimbledona, a kako sama kaže, ne može vjerovati da je ponovno stigla do same završnice s obzirom na to da prošle godine gotovo da i nije mogla hodati...

Serena Williams u svom 30. finalu na Grand Slam turnirima, u borbi za osmu titulu u Wimbledonu igrat će protiv Njemice Angelique Kerber koju je na istom mjestu porazila prije dvije godine. U polufinalu je svladala njenu sunarodnjakinju Juliju Görges.

Sam ulazak u finale možda i ne bi toliko značio američkoj tenisačici da prošle godine nije postala majka, a imala i velikih problema tijekom i nakon poroda.

"Sve što se događalo donijelo je još veću dozu emocija, prije svega jer nije tajna što sam imala težak porod, a prestala sam i brojati koliko sam imala operacija koje su mi gotovo pa postale dnevna rutina."

"Kada pomislim da nisam mogla prošetati do poštanskog sandučića, a sada sam u finalu Wimbledona. Zaista nevjerojatno i ne znam što bi rekla. Čula sam mnoge ljude kako govore da ništa nije čudno što sam ušla u finale, ali nikako nije tako. Kada pogledam godinu dana unatrag, ovo je velika radost za mene", kazala je Williams.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!