Košarka

Žižić: "Ove će sezone biti sasvim druga priča"

Petar Jenjić • subota, 14.07.2018.
Žižić: "Ove će sezone biti sasvim druga priča"
Foto: EPA

Ante Žižić osvrnuo se na proteklu sezone i igranju s velikim zvijezdama NBA košarke. U razgovoru za Bostonglobe.com kazao je kako jako puno radi na svojoj igri te kako u sljedećoj sezoni očekuje veću ulogu...

Vještine Ante Žižića nikada nisu dolazile u pitanje. Hrvatski košarkaš prošle je godine stigao u velikoj razmjeni iz Boston Celticsa u Cleveland Cavalierse gdje nije dobio preveliku priliku, ali vrijeme što je proveo na terenu pokazao je kako se na njega itekako može računati.

"Za mene je bilo sve drugačije, ali postajao sam sve bolji i bolji te ove će sezone biti sasvim druga priča. Pripremao sam se kroz G-ligu, individualni rad i neke NBA utakmice. Sada sam još spremniji."

S obzirom na prošlogodišnji roster Cavaliersa bilo je teško očekivati veliku minutažu za hrvatskog centra, ali odlaskom LeBrona Jamesa i nekolicine igrača Žižić bi odličnu priliku mogao dobiti u sljedećoj sezoni.

"Bila je to vrlo interesantna godina za mene. Igrao sam s četiri-pet All-star igrača, sjajnih igrača koji su veliki radnici. Uvijek ih možete pitati za poneki savjet i slično tako da je uistinu bilo zadovoljstvo gledati LeBrona u mojoj prvoj sezoni. On je nevjerojatan igrač koji nikada ne staje i uvijek je fokusiran na cilj."

Hrvatski košarkaš radi na poboljšanju igre, posebno na širenju distance za šutiranje, uz rad na brzini.

"Bit će vremena za pokazati to. Ići ću korak po korak jer ne možete šutirati trice nakon samo nekoliko mjeseci. Radio sam jako puno na svom šutu koji je sve bolji, a nadam se kako ću sljedeće sezone i ja biti bolji. Imaju velika očekivanja za mene, posebno otkad je otišao James. Očekujem igrati neku ulogu i za to ću biti spreman", zaključio je Žižić za Bostonglobe.com.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10814.07.2018. u 22:18
    zaboravili ste dodati da sa tim porazom nase cure idu u B diviziju ...sta je prilicno sramotno, no kako su igrali , to nije ni cudo
    narada108