Nogomet

Karius: "Žalim one koji uživaju u tuđoj nevolji"; Casillas: "Pustite dečka na miru, postoje puno veći problemi"

Jan Šneler • ponedjeljak, 23.07.2018.
Karius: "Žalim one koji uživaju u tuđoj nevolji"; Casillas: "Pustite dečka na miru, postoje puno veći problemi"
Foto: EPA

Nakon još jedne greške, ovoga puta na prijateljskoj utakmici protiv Borussije Dortmund (1:3), napadi na vratara Liverpoola Lorisa Kariusa se nastavljaju...

Dvije velike greške koje je u finalu Lige prvaka napravio Liverpoolov vratar Loris Karius, vjerojatno će ga pratiti cijeli život. Nakon tog kobnog finala u kojem je dva puta katastrofalno reagirao, Karius je bio izložen brojnim kritikama i napadima sa svih strana.

Iako je bio meta napada navijača kluba, trener Jürgen Klopp više puta branio je vratara. Ipak, klub je morao reagirati i pronaći novo rješenje. Dobili su ga u Allisonu kojeg su doveli za rekordnih 70 milijuna eura iz talijanske Rome. Taj transfer očito je utjecao i na njemačkog vratara koji je u prijateljskom susretu ponovno kardinalno pogriješio kod trećeg gola Borussije Dortmund.

"Žalim one koji uživaju u tuđoj nevolji i patnji. Štogod vam se događa u životu pa imate toliko mržnje u sebi, molim se za vas i nadam da će vam se dobre stvari dogoditi", poručio je Karius na društvenim mrežama.

Puno igrača, sadašnjih i bivših stalo je u obranu Kariusa nakon njegovih grešaka u finalu Lige prvaka. Jasno je kako je on bio direktno odgovoran za rezultat Liverpoola u tako važnom susretu, no vidjeli smo da i iskusniji vratari poput Huga Llorisa mogu katastrofalno reagirati. Toga je svjestan i legendarni Iker Casillas kojemu je dosta omalovažavanja i vrijeđanja njemačkog vratara.

"Hoće li ovi napadi na Kariusa ikada prestati? Postoje puno veći problemi na svijetu. Pustite dečka na miru. On je osoba kao i svi mi", ljutito je poručio španjolski vratar na svom Twitter profilu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!