Nogomet

Höness: "Noćna mora je gotova, Özil je užasan već godinama"

Branimir Korać • ponedjeljak, 23.07.2018.
Höness: "Noćna mora je gotova, Özil je užasan već godinama"
Foto: EPA

Predsjednik Bayerna Uli Höness s velikim zadovoljstvom pozdravio je odlazak Mesuta Özila iz reprezentacije i poručio je da mu nije mjesto u reprezentaciji već dugo vremena...

Bayernov predsjednik Uli Höness jedan je od onih koji nisu štedjeli Mesuta Özila i koji su ga bez susprezanja kritizirali. Veznjak Arsenala poručio je kako se oprašta od reprezentacije, a Höness je to dočekao raširenih ruku.

"Drago mi je da je noćna mora gotova, Özil je užasan već godinama. Posljednji duel koji dobio bio je još prije Svjetskog prvenstva 2014. godine", poručio je Höness.

"Kada god je Bayern igrao protiv Arsenala, igrali smo preko njega znajući da je on Arsenalova slaba karika", dodaje predsjednik Bavaraca.

Özil se od reprezentacije oprostio zbog manjka podrške od strane Saveza i navijača, a odlazak u reprezentativnu mirovinu bio je u zraku još i prije puta u Rusiju, a tamo je postalo jasno kako mu se reprezentativna karijera bliži kraju.

Höness smatra kako je Özil trebao puno ranije biti prekrižen u reprezentaciji.

"Neke stvari koje se događaju oko reprezentacije su katastrofalne i moramo se vratiti onom što nogomet i je - sportu. Sa sportskog stajališta, Özilu već godinama nije mjesto u reprezentaciji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!