Nogomet

VIDEO: Vratar Atletica obranio tri penala i postigao pobjednički protiv Arsenala

Petar Jenjić • četvrtak, 26.07.2018.
VIDEO: Vratar Atletica obranio tri penala i postigao pobjednički protiv Arsenala
Foto: EPA

Nogometaši Atletico Madrida nakon boljeg izvođenja penala svladali su Arsenal u utakmici International Champions Cupa, na krilima vratara Antonija Adana...

Singapur je ugostio utakmicu International Champions Cupa u kojoj je nakon boljeg izvođenja penala Atletico Madrid svladao Arsenal. Nakon 90 minuta igre rezultat je bio 1:1, a junak španjolske momčadi bio je Antonio Adan koji je obranio tri penala te realizirao onaj za pobjedu.

U prvih tridesetak minuta nije bilo značajnijih prilika na obje strane terena, a posjedom lopte dominirala je engleska momčad. Ipak, sve do završnih minuta prvog poluvremena pogodaka nije bilo, a prva lopta završila je u mreži Arsenala.

Dogodilo se to u 41. minuti kada je Angel Correa prošao po desnoj strani, ušao u kazneni prostor i uposlio Luciana Vietta koji glavom matira Bernda Lena.

Međutim, već na samom otvaranju nastavka Emile Smith-Rowe donosi poravnanje engleskoj momčadi. Sjajno je prošao kroz sredinu i još bolje s ruba kaznenog prostora neobranjivo zatresao protivničku mrežu.

S obzirom na to da se do kraja rezultat nije mijenjao, pucali su se penali, a junak utakmice bio je vratar Atletica Antonio Adan koji je obranio tri protivnička jedanaesterca, a zatim i realizirao posljednji koji je njegovoj momčadi donio pobjedu.

International Champions Cup:
Atletico Madrid - Arsenal 1:1 (3:1 nakon penala)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!