Tenis

Galović propustio prilike u četvrtfinalu Gstaada, Đere slavio u tri seta

Petar Jenjić • petak, 27.07.2018.
Galović propustio prilike u četvrtfinalu Gstaada, Đere slavio u tri seta
Foto: FaH

Viktor Galović nije se uspio plasirati u polufinale ATP turnira u Gstaadu, bolji je od hrvatskog tenisača u tri seta bio srpski predstavnik Laslo Đere...

Dva sata i 44 minute trajao je meč između Viktora Galovića i Lasla Đere, a do pobjede je sa 7:6 u trećem setu stigao srpski tenisač i prošao u polufinale ATP turnira u Gstaada.

Bolje je u meč krenuo hrvatski tenisač koji je u prva tri gema stigao do vodstva od 3:0 uz samo dva izgubljena poena. Međutim, prednost od breaka nije održavao predugo, Đere je uzvratio u sedmom gemu, a ubrzo stigao i do poravnanja na 4:4. Set je stigao do 13. igre u kojoj je hrvatski tenisač uspio drugom set loptom, sa 7:5, doći prvog seta.

Za razliku od prvog seta u drugi je srpski tenisač krenuo bolje, točnije s breakom i vodstvom od 3:0. Stečenu prednost nije ispustio sve do kraja te je stigao do poravnanja.

Veliku priliku imao je hrvatski tenisač u četvrtom gemu trećeg seta kada je propustio pet break lopti. Sve do tie-breaka nije bilo prevelikih promjena. U 13. igri Galović je krenuo sjajno, poveo je i 5:1, ali do kraja meča nije uspio dobiti nijedan poen.

ATP Gstaad, četvrtfinale:
Laslo Đere - Viktor Galović 6:7 (5), 6:3, 7:6 (5)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!