Nogomet

Dinamo bez Majera u uzvratu: "U svaku utakmicu ulazimo s najjačim sastavom koji imamo u tom trenutku"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 30.07.2018.
Dinamo bez Majera u uzvratu: "U svaku utakmicu ulazimo s najjačim sastavom koji imamo u tom trenutku"
Foto: FaH

Trener Dinama Nenad Bjelica najavio je uzvratnu utakmicu protiv Hapoel Beer Sheve, istaknuvši kako još ništa nije gotovo jer ih čeka vruće gostovanje. Modri također neće moći računati na Lovru Majera koji se ozlijedio na treningu...

Veliki dio posla Dinamo je napravio u prvoj utakmici protiv Hapoel Beer Sheve koju je u Maksimiru svladao s visokih 5:0. Prolazak u sljedeću fazu preostaje potvrditi na gostovanju, a trener Nenad Bjelica umiruje i ističe kako se još ima za igrati.

"Čeka nas još 90 minuta, još jedna ozbiljna utakmica u kojoj od početka do kraja moramo biti agresivni. U posljednjih tjedan dana vidjeli smo na vlastitom primjeru kako izgleda kada uđemo dobro, a kako kada uđemo loše u utakmicu. Moramo biti oprezni, dati sve od sebe i u utorak odigrati kvalitetan dvoboj. Ne samo zbog rezultata iz prve utakmice već i zbog naše igre moramo biti optimistični. Svjesni smo kako rezultat nije realan odnos snaga, tamo nas čeka vruć stadion i 15-ak tisuća navijača. Moramo biti spremni."

"U svaku utakmicu izlazimo s najjačim sastavom koji u tom trenutku imamo na raspolaganju. Svi ovi igrači zbog nečega su stigli u Dinamo i svaki od njih mora iskoristiti priliku kada ju i dobije. Imamo velik kadar, čak 32 igrača koje sve bolje upoznajem."

Osvrnuo se Bjelica i na igrački kadar kojim će raspolagati, a u momčadi neće biti Lovre Majera koji se ozlijedio na treningu.

"I dalje zbog ozljeda ovdje nisu Šitum, Kadzior i Benković, dok se jučer na treningu ozlijedio i Majer koji isto nije krenuo u Izrael. Ostao je u Zagrebu kako bi odradio terapije i vjerujemo kako će biti spreman na sljedeće izazove."

"Odlazak Ademija? Ademi je jedan od naših najvažnijih igrača, trebamo vidjeti u razgovoru s njim što želi. Osobno, imam dojam kako želi ostati", zaključio je Bjelica, a prenose 24sata.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!