Nogomet

Grigorčuk: "Važno je proći Dinamo u dvije utakmice"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 06.08.2018.
Grigorčuk: "Važno je proći Dinamo u dvije utakmice"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Prvu utakmicu protiv zagrebačkog Dinama najavio je i trener Astane Roman Grigorčuk koji nije želio otkriti koje će igrače ubaciti u početni sastav, čemu je dodao kako ga zanima rezultat iz dvije utakmice, a ne samo sutrašnje...

Trener Astane Roman Grigorčuk ističe kako za njega nema prevelike razlike gdje se igra prva, a gdje se igra druga utakmica.

"Svi čekaju ždrijeb i svi misle kako je loše što igramo prvu utakmicu kod kuće, ali igrao sam puno uzvratnih dvoboja u gostima pa ne možemo govoriti o nekoj lošoj tradiciji ili prihvatiti činjenicu kako je prednost igrati uzvrat kod kuće.".

Nije posebno isticao koji bi ga rezultat sutra posebno zadovoljio, s obzirom na to da postoji i druga utakmica.

"Ne razmišljamo posebno o sutrašnjoj utakmici, na sve gledamo strateški. Važno je proći Dinamo u dvije utakmice i vjerujemo kako smo to u stanju učiniti. U razumijevanju nogometa sve su momčadi ovdje drugačije, tako da ne možemo govoriti o nekim usporedbama s drugim ekipama. Nakon prve odigrane utakmice moći ćemo razgovarati o tome."

Grigorčuk nije želio točno otkriti igrače koji će sutra istrčati na teren, ističući kako ima 22 igrača u rosteru, a svaki može doprinijeti rezultatu. Ipak, posebno se osvrnuo na Marina Tomasova koji će tako igrati protiv hrvatske momčadi.

"Iskreno, nisam o tome s njim razgovarao. Uvijek postoje određene okolnosti koje nekom igraču utakmicu čine posebnom, ali neću raditi preveliki problem od toga jer samo je ispalo da igramo protiv hrvatske momčadi. U konačnici, za sve nas ovaj je dvomeč jako važan", dodao je trener Astane.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!