Nogomet

Bjelica: "Liga prvaka naš je san"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 27.08.2018.
Bjelica: "Liga prvaka naš je san"
Foto: FaH

Uzvratnu utakmicu četvrtog pretkola protiv Young Boysa najavio je trener Dinama Nenad Bjelica koji ističe kako njegova momčad ne osjeća opterećenje igranja punog stadiona te se nada kako će uspjeti uvesti momčad u Ligu prvaka...

Pun stadion čeka nogometaše Dinama koje će tražiti ulazak u Ligu prvaka. Upravo je na današnji dan prije pet godina upravo Nenad Bjelica izbacio Dinamo u play offu Lige prvaka.

"Dat ću sve od sebe da uvedem Dinamo u Ligu prvaka, svi to zaslužujemo. Imat ćemo veliku podršku navijača, spremni smo i jedva čekamo da počne. Liga prvaka je naš san. Mi kao momčad stvorili smo ovu atmosferu i igru, jedan čovjek to ne može. Zasluge su to svih u klubu, a najviše od igrača."

Nastavio je Bjelica o tome je li momčad osjeća pritisak zbog punog stadiona.

"Neće nam to biti opterećenje jer opterećenje je kad igrate pred dvije tisuće navijača, iako su svi profesionalci. Pun stadion nam može biti samo inspiracija, nema opterećenja kad te nose domaći navijači."

"To bi mi bila najveća pobjeda u karijeri, nećemo ništa čekati, uvijem idemo na pobjedu. Nadam se da će utakmica krenuti bolje nego je to bilo u Bernu i nadam se da ćemo u zbroju golova biti bolji. Poštujemo svakog protivnika, ali ne zamaramo se previše, moja momčad mi je važnija", dodao je Bjelica i istaknuo kako je Livakoviću i dalje natečen prst, a nada se kako će Ademi i Catherine biti spremni za susret.

Utakmicu je najavio i Emir Dilaver kojem je drago što se navijači u velikom broju vraćaju na Maksimir.

"Drago nam je što se vraća stari Maksimir, da su navijači tu i da budu uz nas kao Hrvatska što je bila uz Vatrene na Svjetskom prvenstvu. Young Boysi zabili su gol u svakoj od zadnjih 35 utakmica, ali znamo što planiraju i to ćemo zaustaviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!