Nogomet

VIDEO: Anderlecht u sudačkoj nadoknadi prokockao pobjedu nad Antwerpom

Marjan Kreševac • nedjelja, 02.09.2018.
VIDEO: Anderlecht u sudačkoj nadoknadi prokockao pobjedu nad Antwerpom
Foto: EPA

U sklopu šestog kola prvenstva Belgije Dinamov protivnik u skupini Europske lige Anderlecht danas je na svom stadionu odigrao 1:1 s Antwerpom i na taj način prekinuo niz od četiri pobjede za redom...

Imali su igrači Heina Vanhaezebroucka gotovo cijeli susret igru i rezultat pod kontrolom međutim nisu izdržali do posljednjeg sučevog zvižduka i na kraju su se morali zadovoljiti samo jednim bodom koji ih ostavlja na trećem mjestu prvenstva s četiri boda zaostatka iza vodećeg Club Bruggea. Prva prilika na susretu otišla je na stranu gostiju u šestoj minuti. Hairemans je iz slobodnog udarca pronašao Jukleroda koji prebacuje na drugu stativu no nažalost po goste Bolingi ne uspijeva pospremiti loptu u mrežu.

Samo minutu kasnije prva prilika za domaće, Santini odapinje jedan dalekometni projektil, međutim gostujući vratar odbija loptu preko grede. U 17. minuti ni vratar nije mogao ništa kada je Geerkens bio na pravom mjestu i pospremio loptu u mrežu. Nakon pogotka situacija na terenu ušla je u monotoniju, izdvojiti vrijedi tek novi pokušaj Santinija iz 38. minute, ali njegov udarac glavom odlazi visoko preko gola.

U drugom dijelu susreta gosti su dali sve od sebe ne bi li došli do izjednačenja što im je na kraju i uspjelo u drugoj minuti sudačke nadoknade, strijelac za veliki bod gostiju bio je William Owusu. Nakon ovog susreta Anderlecht ne izgleda kao momčad s drugog svijeta i definitivno Dinamo ima šanse, ima ako uđe u susret hrabro i požrtvovno.

U momčadi Anderlechta Ivan Santini i Antonio Milić odigrali su svih 90 minuta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!