Nogomet

Kane: "Znam da smo na neki drugi dan mogli biti još bolji i igrati finale SP-a"

Petar Jenjić • subota, 08.09.2018.
Kane: "Znam da smo na neki drugi dan mogli biti još bolji i igrati finale SP-a"
Foto: EPA

Iako je osvojila četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu, engleska nogometna reprezentacija mora još jako puno raditi, barem tako tvrdi Harry Kane...

Pred Engleskom je dvoboj protiv Španjolske u Ligi nacija na Wembleyju gdje će obje reprezentacije tražiti puni plijen. Prva je to utakmica za Gordi Albion od Svjetskog prvenstva, a povratku u nacionalni dres veseli se Harry Kane.

"Lijepo je vidjeti suigrače. Dobro smo se slagali i već smo se vratili u reprezentaciju. Svjetsko prvenstvo ne čini se tako daleko i čini se kao da dolazite ponovno vidjeti svoje prijatelje. Znamo svi kako još moramo uložiti puno truda do Europskog prvenstva, prvo kako bi došli do tamo, a zatim došli dalje nego u Rusiji", ističe Kane.

Napadač Tottenhama želi da nastup na Svjetskom prvenstvu samo bude dodatan poticaj momčadi.

"Rekao sam i nakon Prvenstva, ponosan sam što smo ostvarili. Znam da smo na neki drugi dan mogli biti još bolji i igrati finale Svjetskog prvenstva što smo i željeli. Naravno da su prve misli uvijek one sretne, ali onda očito razmišljate što bi bilo kada bi bilo. To će uvijek biti tu i nadam se kako ćemo to uspjeti promijeniti", dodao je Kane za Sky Sports.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!