Nogomet

Modrić nakon katastrofe u Elcheu: "Vjerujem da se ovo neće više nikada ponoviti"

Branimir Korać, hns.family • srijeda, 12.09.2018.
Modrić nakon katastrofe u Elcheu: "Vjerujem da se ovo neće više nikada ponoviti"
Foto: EPA

Kapetan Luka Modrić i lijevi branič Josip Pivarić prokomentirali su debi Hrvatske u Ligi nacija, koji je završen visokom pobjedom Španjolske.

Neprepoznatljiva Hrvatska punih 70 minuta u Elcheu. Dovelo je to do katastrofalnog poraza, a Luka Modrić smatra kako je to bila nedopustiva rasprodaja ugleda.

"Poraz je jako težak, iako smo dobro započeli, stvarali pritisak. Poslije drugog primljenog gola potpuno smo se raspali, počeli igrati svatko za sebe, a protiv ovakve Španjolske to je 'ubojstvo'. Žalosno je reći, ali još smo dobro i prošli. Moramo izvući pouke, ne bude li pristup kao na SP-u, teško možemo protiv bilo koga, a kamoli protiv ove Španjolske. Početak je sezone, možda nismo svi spremni, ali bez obzira na to nedopustivo je ovako rasprodavati ugled koji smo teško stekli. Moramo gledati prema naprijed, ne treba kukati i kritizirati da sada ništa ne valja, to nema smisla. Vjerujem da se ovo neće više nikada ponoviti. Moramo se dobro pripremiti za Englesku."

Večer iz noćne more imao je Josip Pivarić kojeg su na lijevoj strani terorizirali Španjolci, posebno Carvajal i Asensio.

"Bilo je puno loših stvari na utakmici. Još smo i dobro ušli u nju, propustili smo realizirati tri ili četiri izgledne šanse, a onda je sve pošlo naopako. Španjolci su zabili sve svoje prilike, igrali od noge do noge, otvoreno nam izlazili na zadnju liniju i nismo im mogli parirati. Bio je to loš dan za hrvatsku reprezentaciju, a poslije utakmice bila je velika tišina u svlačionici."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!