Nogomet

Valverde: "Messi je nevjerojatan"; Van Bommel: "Detalji odlučuju i zato su oni Barcelona, a mi PSV"

Jan Šneler • utorak, 18.09.2018.
Valverde: "Messi je nevjerojatan"; Van Bommel: "Detalji odlučuju i zato su oni Barcelona, a mi PSV"
Foto: EPA

Sjajna predstava Barcelone i fantastični nastup Lionela Messija usrećili su trenera Ernesta Valverdea koji je bio vrlo zadovoljan ulaskom u novu sezonu...

Barcelona je večeras izgledala jako dobro, prvenstveno zahvaljujući sjajnom Lionelu Messiju koji je upisao hat-trick. Iako su svi svjesni kvalitete omalenog Argentinca, Messi još uvijek pokazuje da može iznenaditi.

"Messi je nevjerojatan i stvari koje on radi čine se kao rutina. Igrači su nastojali popraviti greške iz susreta protiv Real Sociedada i zato sam sretan", ponosan je bio Valverde.

Niti Messijevi suigrači nisu ostali imuni na perfektnu predstavu ponajboljeg igrača svijeta. Uz ovako raspoloženog Messija, Barcelona može napraviti jako dobar rezultat u Ligi prvaka ove sezone.

"Mislim da ne postoji igrač na svijetu koji igra nogomet kao Lionel Messi", rekao je Marc Andre Ter Stegen za službene stranice kluba, dok je Ivan Rakitić dodao, "Uvijek se može napredovati, ovo je samo početak. Važno je samo popraviti sitne detalje".

Jasno, u suparničkom taboru nisu skrivali razočaranje, ali ipak treba priznati kako je PSV dugo pružao odličan otpor domaćem sastavu. Trener PSV-a Mark Van Bommel uvjeren je kako njegova momčad može puno bolje odigrati.

"Detalji odlučuju i zato su oni Barcelona, a mi PSV. Nismo još tamo gdje želimo biti, ali smo na dobrom putu. U prvom dijelu smo bili opasni. Neću reći da smo zaslužili vodstvo, ali bilo je trenutaka kada smo im mogli zaprijetiti", istaknuo je Van Bommel nakon utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!