Nogomet

Pochettino: "Zaslužili smo puno više"; Vecino: "Vjerovali smo u pozitivan ishod"

Jan Šneler • utorak, 18.09.2018.
Pochettino: "Zaslužili smo puno više"; Vecino: "Vjerovali smo u pozitivan ishod"
Foto: EPA

Iako su nogometaši Tottenhama bili na korak do važne gostujuće pobjede, Inter se još jednom izvukao i odličnom završnicom došao do prva tri boda...

Zanimljiv je bio susret Intera i Tottenhama, a gostujući navijači, koji su došli u prilično velikom broju, na kraju su ipak morali priznati poraz. Sve je bilo idealno za Spurse, no primljeni pogodak potpuno ih je slomio i nagovijestio uzbudljivu završnicu.

"Zaslužili smo više. Igrači su dobro igrali, zadovoljan sam njihovim pristupom i karakterom, ali ne mogu biti presretan rezultatom. Kreirali smo nekoliko šansi nakon pogotka Christiana Eriksena, no nažalost nismo uspjeli te je rezultat bio otvoren", rekao je Manuel Pochettino za Verdict.

Jedan od heroja današnjeg susreta je Matias Vecino koji je postigao pobjednički pogodak za svoju momčad. Vecino se sjajno snašao i današnjim pogotkom svakako si je osigurao počasno mjesto među navijačima Intera, barem neko vrijeme.

"Vjerovali smo da možemo doći do rezultata. Sutra moramo nastaviti raditi s istim uvjerenjem i emocijama kao do sada. Iskreno se nadam kako će se ovo vrijeme nastaviti", rekao je Vecino za službene stranice kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!