Ostali sportovi

Joshua: "Wilder ili Fury? Neka dođe tko hoće"

Petar Jenjić • nedjelja, 23.09.2018.
Joshua: "Wilder ili Fury? Neka dođe tko hoće"
Foto: EPA

Anthony Joshua nakon meča i pobjede protiv Aleksandera Povjetkina najavio je sljedeći meč koji bi se trebao održati 13. travnja sljedeće godine. Protivnik nije važan jer zna kako može poraziti bilo kojeg boksača...

Šest rundi bio je u podređenom položaju, ali Anthony Joshua u sedmoj je nokautirao Aleksandera Povjetkina i obranio sve svoje pojaseve. Odmah nakon meča najavio je i sljedeći koji bi se trebao održati 13. travnja 2019. godine.

"Dao sam sve od sebe, znao sam kako ima jaku glavu, ali slabo tijelo pa sam kombinirao udarce. Završilo je u sedmoj, ali moglo je otići i u 12 rundi. Bitno je da sam stigao do pobjede i vratio se nokautima."

Tko će mu biti protivnik, još trebamo saznati. Naime, prije početka sinoćnjeg meča potvrđeno je kako će se 1. prosinca održati borba između Deontaya Wildera i Tysona Furyja. Pobjednik tog meča gotovo sigurno bit će njegov sljedeći protivnik.

"Cilj nam je da bude apsolutni prvak. Idemo ponovno pregovarati s timom Deontaya Wildera", kazao je njegov menadžer Eddie Hearn.

Joshui nije važan sljedeći protivnik jer je uvjeren kako može poraziti i jednog i drugog.

"Svatko je slobodan ući u ring. Imao sam veliki pritisak na leđima, a tako je kada cijela zemlja stoji iza tebe i navija. Neka dođe tko hoće, svejedno mi je tko će pobijediti. Tko god dođe, neka bude spreman na dobre stare batine."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!