Nogomet

VIDEO: Santini zabio krasan gol u derbiju i poveo preokret Anderlechta

Branimir Korać • nedjelja, 23.09.2018.
VIDEO: Santini zabio krasan gol u derbiju i poveo preokret Anderlechta

Sljedeći Dinamov protivnik u Europskoj ligi je Anderlecht, a u osmom kolu prvenstva imao je na rasporedu derbi protiv Standarda i riješio ga je u svoju korist...

Anderlecht je upisao pobjedu u osmom kolu belgijskog prvenstva protiv Standarda iz Liegea, a važnu ulogu u njoj imao je Ivan Santini. Hrvatski reprezentativac krasnim pogotkom donio je domaćinu poravnanje, a u sudačkoj nadoknadi Sanneh je zabio za potpuni preokret i 2:1.

U prvom poluvremenu Anderlecht je imao dosta problema i nije oduševio. Primio je pogodak vrlo jednostavno i nakon loše reakcije u obrani, a strijelac je bio mladi Malijac Moussa Djenepo koji je lakoćom pobjegao Sannehu.

U drugom dijelu ipak bolji nastup Anderlechta koji je krenuo po poravnanje i do njega došao u 72. minuti. Izveden je korner s lijeve strane, lopta je došla do Santinija na drugoj strani kaznenog prostora, on je lijepo prima i iz voleja pogađža u suprotni kut.

U završnici susreta domaćin je došao i do potpunog preokreta, zabio je Gambijac Bubacarr Sanneh i tako osigurao pobjedu sastavu iz Bruxellesa.

Anderlecht je tako prekinuo seriju od tri prvenstvene utakmice bez pobjede, a uoči Dinama podizat će samopouzdanje na svom travnjaku protiv St. Truidena.

Ivan Santini i Antonio Milić odigrali su cijelu utakmicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!