Nogomet

Vlašić donio bod CSKA, Gazajev ga hvali: "Takvog igrača u Rusiji nema"

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.09.2018.
Vlašić donio bod CSKA, Gazajev ga hvali: "Takvog igrača u Rusiji nema"
Foto: EPA

Nedjelja je donijela gradski derbi između CSKA i Spartaka, okončan je remijem, a bod CSKA donio je Nikola Vlašić krasnim pogotkom...

Nikola Vlašić ekspresno je preuzeo na sebe status vođe i glavnog igrača moskovskog CSKA i iz utakmice u utakmice takvim se potvrđuje.

Kao što je rekao u najavi derbija, "nema boljeg načina za osvojiti srca navijača od pogotka u gradskom derbiju", obećao je da će ga pokušati postići i uspio je.

Spartak je vodio golom Fernanda od 30. minute, ali u 63. Vlašić je uzeo stvari u svoje ruke, krasno se snašao na rubu 16 metara, imao je vrlo malo prostora za udarac, ali pronašao put do samog kuta Spartakovog gola.

Ostalo je tih 1:1, a nakon susreta Vlašić je zarađivao pohvale na sve strane za još jedan sjajan nastup.

"On je bio apsolutni vođa ove momčadi. U ovom susretu pokazao je svu svoju klasu, vrlo je jak u organizaciji, kretanju, dodavanju, pravi momčadski igrač s puno povjerenja u svoju kvalitetu. Prema mogućnostima nimalo ne zaostaje za Golovinom. Čak je i brži, vidi se da je prošao školu u Engleskoj. Nevjerojatno je koliko brzo donosi odluke, kakva dodavanja, gol je bio savršenstvo, to je igrač vrlo ozbiljne razine. Ne vidim takvog igrača u Rusiji", istaknuo je dugogodišnji trener Moskovljana Valerij Gazajev.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Bogomdani24.09.2018. u 11:55
    Trener Moskovljana Gazzaev - i jedni i drugi su Moskovljani
    Bogomdani
  • Jura Zeleni24.09.2018. u 10:54
    Bravo Nikola . Iako je rano za generalne zaključke, već je sada jasno da je donio dobru odluku - bolje igrati u Rusiji nego grijati klupu u Evertonu. Ne pratim baš Everton pa ne znam koje su to vrhunske igračke klase istisnule Vlašaića i stavile ga - ne na klupu - nego na tribine ali eto, nek... [više na forumu]
    Jura Zeleni
  • ManchaVerde24.09.2018. u 09:59
    Pametan covjek, za razliku od Roga, nazalost. A Everton, kao i ostatak engleskih klubova van top 6, visak love, manjak pameti.
    ManchaVerde
  • savršeni marginalac24.09.2018. u 08:51
    Bravo Niksi. Imao si muda reci onom Silvi da nisi igrac za klupu i da zelis na posudbu.
    savršeni marginalac