Tenis

Preokret Dodiga i Pavića za finale parova u Chengduu!

Petar Jenjić • petak, 28.09.2018.
Preokret Dodiga i Pavića za finale parova u Chengduu!
Foto: FaH

Ivan Dodig i Mate Pavić uspjeli su izboriti finale turnira parova u Chengduu, hrvatska kombinacija napravila je preokret protiv Santiaga Gonzalesa i Aisama Ul Haq Qureshija...

Novu pobjedu na ATP turniru u Chengduu upisali su prvi nositelji Ivan Dodig i Mate Pavić koju su danas uspjeli izboriti finale. U tri su seta svladali Santiaga Gonzalesa i Aisama Ul Haq Qureshija.

Nije dobro krenulo za hrvatsku kombinaciju koja se u prvom setu našla u zaostatku od 4:1. Iako su dobili sljedeća tri gema, Dodig i Pavić kod zaostatka 6:5 izgubili su ponovno servis, a time i set.

Međutim, uslijedio je preokret te pobjeda hrvatske kombinacije. Napravili su break u trećem gemu kojeg su uspjeli sačuvati do kraja seta. U produženom tie-breaku odvijala se velika drama. Gonzales i Qureshi imali su vodstvo od 5:0, a zatim i 6:2, no nisu uspjeli doći do pobjede. Dodig i Pavić dolaze do poravnanja na 8:8, a zatim dobivaju i sljedeća dva poena za pobjedu.

Za naslov će igrati protiv Austina Krajičeka i Jeevana Nedunchezhiyana koji su sa 7:5, 6:1 bili bolji od Guida Pelle i Joaa Souse.

ATP Chengdu, polufinale:
Ivan Dodig/Mate Pavić (1) - Santiago Gonzales/Aisam Ul Haq Qureshi 5:7, 6:4, 10:8

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!