Tenis

Martić i Cornet propustile svoje prilike, osvajačice Australian Opena slavile u dva seta

Petar Jenjić • utorak, 02.10.2018.
Martić i Cornet propustile svoje prilike, osvajačice Australian Opena slavile u dva seta
Foto: EPA

Alize Cornet i Petra Martić nisu uspjele proći u četvrtfinale turnira parova u Pekingu, bolje su u dva seta bile Timea Babos i Kristina Mladenović...

Drugi nastup u paru na WTA turniru u Pekingu nije dobro završio za Alize Cornet i Petru Martić koje su u dva seta poražene od prvih nositeljica Timee Babos i Kristine Mladenović.

Francusko-hrvatska kombinacija dobro se držala tijekom prvog seta, a u drugom je ipak malo posustala u igri. U konačnici su Babos i Mladenović, pobjednice ovogodišnjeg Australian Opena i finalistice US Opena, slavile sa 7:6, 6:2 nakon sat i 21 minute igre.

Jako dobro igrale su Cornet i Martić u prvom setu u kojem su imale dva breaka prednost. Vodile su s 4:1, ali Babos i Mladenović dolaze do 5:5. Upravo su tada mađarska i francuska tenisačica još jednom ispustile servis, a Cornet i Martić novu priliku za set koju nisu iskoristile. U 13. igri dominirale su pobjednice Australian Opena te stigle do seta.

Za razliku od prvog, drugi je ipak bio prilično jednosmjeran. Mađarsko-francuska kombinacija dva je puta napravila break te mirno zaključila meč u svoju korist.

WTA Peking, osmina finala:
Timea Babos/Kristina Mladenović - Alize Cornet/Petra Martić 7:6 (3), 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!