Tenis

Ćorić bez problema do trećeg kola, Čilić upisao novi veliki kiks

Mihaela Bradovski • utorak, 09.10.2018.
Ćorić bez problema do trećeg kola, Čilić upisao novi veliki kiks
Foto: EPA

Borna Ćorić i Marin Čilić s različitim uspjehom odradili su posao danas u Šangaju. Ćorić je odradio dobar posao i upisao pobjedu protiv Bradleyja Klahna dok je Marin Čilić potpuno podbacio protiv Nicolasa Jarryja...

Nakon što je svladao Stana Wawrinku, Borna Ćorić odigrao je odličan meč i protiv Bradleyja Klahna te glatko slavio za prolaz u treće kolo.

Ćorić je odradio rutinski posao, pokazao da je bolji igrač od Amerikanca i nije dopustio iznenađenje. Za pobjedu je trebao samo sat i 15 minuta pri čemu je ispustio tek šest gemova.

Od početka meča Borna je preuzeo sve u svoje ruke, odmah je napravio break i bez ikakvih problema održavao prednost do kraja seta.

Niti u drugom setu nije bilo problema, dva breaka bila su dovoljna za 6:2 i ukupnu pobjedu 6:4, 6:2. Ćorić nije dopustio nijednu break priliku Klahnu i mirno prolazi dalje.

U trećem kolu igrat će protiv Juana Martina del Potra ili Richarda Gasqueta.

Koliko je Ćorić zadovoljio, Marin Čilić je razočarao. Igrao je protiv Nicolasa Jarryja, Čileanca koji mu nije smio predstavljati nikakav problem, ali Marin je odradio posao jako loše.

Dobro je krenuo u meč i glatko uzeo prvi set sa 6:2 i onda stao. Nije iskoristio dvije meč lopte u drugom setu, jednu kod 5:4, a drugu u tie-breaku i Jarry je s 8:6 izborio treći set. Tamo je imao 5:3 i servis za meč, ali po već viđenom receptu odigrao je loše završnicu i Jarry je s četiri uzastopno osvojena gema prošao dalje.

Šangaj, drugo kolo:
Nicolas Jarry (Čile) - Marin Čilić (Hrvatska, 5) 2:6, 7:6(6), 7:5
Borna Ćorić (Hrvatska, 13) - Bradley Klahn (SAD) 6:4, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!