Nogomet

VIDEO: PSV u završnici do boda protiv Totenhama, prvi bodovi za Club Brugge i Monaco

Petar Jenjić • srijeda, 24.10.2018.
VIDEO: PSV u završnici do boda protiv Totenhama, prvi bodovi za Club Brugge i Monaco
Foto: EPA

U ranijem terminu odigrane su dvije utakmice trećeg kola Lige prvaka. Sve četiri momčadi stigle su do svojih prvih bodova ove sezone, Club Brugge je na domaćem terenu remizirao s Monaco, kao i PSV koji je s igračem više osvojio bod protiv Tottenhama...

Club Brugge - Monaco 1:1

Prve bodove ove sezone osvojili su Club Brugge i Monaco koji su remizirali 1:1. Oba pogotka pala su u prvom poluvremenu, a rezultat se do kraja nije promijenio.

Poveli su gosti u 32. minuti utakmice nakon što je Aleksandar Golovin krasno uposlio Moussu Syllu. Igrač Monaca ubacio se ispred protivničkog braniča u kaznenom prostoru, a zatim progurao loptu u mrežu pokraj Karla Letice.

Samo sedam minuta kasnije domaća momčad stigla je do poravnanja, ubacio je Hans Vakanen, a glavom loptu u mrežu skrenuo Wesley.

Karlo Letica branio je cijeli susret za domaćina, dok je Matej Mitrović cijeli dvoboj odgledao s klupe. S druge strane u sastavu Monaca nije bilo Danijela Subašića.

PSV - Tottenham 2:2

Zanimljiv je dvoboj odigran u Eindhovenu gdje su PSV i Tottenham odigrali 2:2 i tako stigli do prvih bodova ove sezone. Gosti su napravili preokret i imali pobjedu u svojim rukama, ali nakon isključenja vratara domaćin je ipak stigao do boda.

Nakon pola sata igre PSV je stigao do vodstva, sjurio se Hirving Lozano u kazneni prostor i uz malu "pomoć" braniča Tottenhama prebacio protivničkog vratara.

Tottenham je pritisnuo u narednom periodu, u 36. minuti poništen mu je pogodak zbog zaleđa, ali tri minute kasnije ipak je došao do izjednačenja. Kieran Trippier odigrao je povratnu loptu na deset metara Lucasu Mouri< čiji udarac od jednog protivničkog igrača vara domaćeg vratara i ulazi u mrežu.

Igrala se 55. minuta kada je gostujuća momčad stigla do preokreta, centrirao je Christian Eriksen, a glavom loptu u gol skrenuo Harry Kane. Engleska momčad upala je u probleme u 79. minuti kada je Hugo Lloris istrčao izvan kaznenog prostora i srušio Lozana, za što je dobio isključenje.

Nije izdržao Tottenham, a PSV je do izjednačenja stigao u 87. minuti nakon gužve u kaznenom prostoru. U strijelce se upisao Luuk de Jong.

Liga prvaka, skupina A

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Club Brugge1:1Monaco
Borussia D.4:0Atlético Madrid
1Borussia D. 610:2+813
2Atlético Madrid 69:6+313
3Club Brugge 66:5+16
4Monaco 62:14-121

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!