Nogomet

Pirlo ne vidi Real kao jednog od glavnih kandidata za osvajanje Lige prvaka

Mihaela Bradovski • četvrtak, 01.11.2018.
Pirlo ne vidi Real kao jednog od glavnih kandidata za osvajanje Lige prvaka
Foto: EPA

Nekadašnji veznjak Juventusa, Andrea Pirlo, otkrio je svoje favorite za ovogodišnje izdanje najjačeg europskog klupskog natjecanja. Uz njegovu Staru damu u konkurenciji za trofej su, smatra, još četiri kluba, među kojima nije Real Madrid...

Legenda torinskog kluba Andrea Pirlo momčad Juventusa vidi jednim od favorita za naslov najbolje momčadi Lige prvaka, natjecanja čiji su trofej Bianconeri su posljednji put podigli 1996. godine. Od tada, Juventus je gubio pet finala, posljednji put prošle godine, protiv Real Madrida.

A upravo sastav Kraljevskog kluba Pirlo ne vidi kao mogućeg ovosezonskog osvajača ovog natjecanja.

"Četiri ili pet momčadi ima šansu osvojiti Ligu prvaka, među njima i Juventus. To su Liverpool, Barcelona, Manchester City i Bayern. To su više-manje najveći favoriti."

Bivši kapetan Juventusa prezadovoljan je prvenstvenim izdanjima kluba od čijeg se dresa oprostio 2015. godine. "Juventus je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazao da je u Seriji A korak ili dva ispred ostatka konkurencije."

Priupitan koga smatra najboljim čovjekom za izvođenje slobodnih udaraca kratko je odgovorio: "Ronaldo, Pjanić, Dybala, sva trojica su odličan izbor jer su sva trojica vrhunski izvođači slobodnjaka. Ipak, možda sada prioritet lagano pada na Ronalda."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!