Nogomet

Valverde ne želi riskirati, postoji nekoliko opcija umjesto Messija

Mihaela Bradovski • utorak, 06.11.2018.
Valverde ne želi riskirati, postoji nekoliko opcija umjesto Messija
Foto: EPA

Iako je s ostatkom momčadi otputovao u Milano te odradio planirani trening, Leo Messi neće zaigrati u dvoboju četvrtog kola Lige prvaka protiv Intera. Otkrio je to sam trener Barcelone Ernesto Valverde...

Uvrštenje Lea Messija na popis putnika za europski susret s Interom za konačan ishod neće imati i njegov nastup u susretu protiv milanskog Intera. Strateg Barcelone Ernesto Valverde priznaje kako ne želi brzati te time ugroziti povratak svoje zvijezde.

"Messi se nalazi u fazi kada bi mogao zaigrati, ali odlučili smo pričekati. Imamo na raspolaganju tri ili četiri opcije, nećemo ulaziti u rizik s njim."

Pobjeda protiv Intera katalonskom sastavu značila bi i osiguranje prve pozicije skupine B. Valverde u utorak očekuje agresivniji Inter u odnosu na njihov prvi međusobni dvoboj koji je završio rezultatom 2:0 u korist njegova sastava.

"Očekujemo sličnog protivnika kao u susretu na Camp Nouu, ali definitivno agresivniji s obzirom na pritisak koji je na njemu. Momčad je to koja želi dominirati u igri, visoko stvarati presing. Zbog toga ove sezone imaju toliko uspjeha."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!