Nogomet

Leko: "Ovakva pobjeda belgijske momčadi u Ligi prvaka u gostima je nešto posebno"

Mihaela Bradovski • utorak, 06.11.2018.
Leko: "Ovakva pobjeda belgijske momčadi u Ligi prvaka u gostima je nešto posebno"
Foto: EPA

Ivan Leko došao je do najveće pobjede otkako je trener Club Bruggea, u gostima je pregazio Monaco s četiri razlike i napravio ogroman posao prema trećem kmjestu...

Malo tko je mogao pretpostaviti da će Club Brugge na ovaj način projuriti Monte Carlom, ali momčad Ivana Leke odigrala je gotovo savršenu utakmicu. Hrvatski stručnjak s razlogom je bio oduševljen nakon susreta.

"Iako je Monaco pun sjajnih igrača, mi smo došli ovdje po pobjedu. Nitko nije vjerovao u ovako visoku pobjedu, no nisam se osjećao spokojno niti kada smo vodili s tri gola razlike. Na poluvremenu sam upozoravao igrače, oni su me poslušali i završilo je odlično. Sada su nam šanse za ostanak u Europi dosta veće, ali imamo još dvije teške utakmice do kraja grupne faze. Pobjeda belgijske momčadi u Ligi prvaka u gostima s 4:0 je nešto posebno, ovo je kao u snu", istaknuo je Leko.

Za razliku od Leke, Thierry Henry je na sto muka. Sigurno nije niti sanjao da će na ovaj način započeti samostalnu trenersku karijeru. S Monacom još uvijek ne može do pobjede i niže neuspjeh za neuspjehom. Ovo je zasigurno najteži udarac.

"Čim primimo gol, predajemo se. U Europi ako dominiraš i ne iskoristiš prilike, postaje vrlo komplicirano. Najviše me ljuti što smo stali nakon primljenog gola. Dobro smo krenuli, pa onda nestali nakon gola, ali i kasnije smo imali prilika. Club Brugge je bio puno konkretniji u svojim napadima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!