Tenis

Pavić i Marach porazom zaključili nastup na završnom Mastersu

Petar Jenjić • petak, 16.11.2018.
Pavić i Marach porazom zaključili nastup na završnom Mastersu
Foto: EPA

Mate Pavić i Oliver Marach nisu uspjeli doći do pobjede protiv Lukasza Kubota i Marcela Mela te su se tako oprostili od Mastersa u Londonu...

Današnjim porazom Oliver Marach i Mate Pavić zaključili su nastup na završnom turniru u Londonu. U dva su seta bolji bili Lukasz Kubot i Marcelo Melo koji su slavili sa 7:6, 6:4.

Svi ostali scenariji osim ovakvog značili bi kako hrvatsko-austrijska kombinacija ima šanse za prolazak dalje. Međutim, ni Kubot ni Melo nisu osigurali svoje mjesto u polufinale, večeras im treba pobjeda Mikea Bryana i Jacka Socka od 2:0 u setovima.

Marach i Pavić u turniru su krenuli pobjedom protiv Nicolasa Mahuta i Pierre-Huguesa Herberta, ali s dva uzastopna poraza ispustili svoje šanse za sljedeću fazu. Pred hrvatskim tenisačem predstoji malo odmora, a zatim pripreme za finale Davis Cupa.

Po jedan break vidjeli smo u prvom setu sa svake strane pa se igrao tie-break. U 13. igri Kubot i Melo poveli su s 2:1 i do kraja sačuvali prednost. U drugi su set s breakom krenuli Marach i Pavić, ali nisu dugo izdržali. Pri zaostatku 5:4 drugi su puta izgubili servis te zaključili meč porazom.

Masters London:
Lukasz Kubot/Marcelo Melo - Oliver Marach/Mate Pavić 7:6 (4), 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!