Košarka

VIDEO: Izvrsni Bojan Bogdanović predvodio Pacerse do pobjede

Petar Jenjić • nedjelja, 18.11.2018.
VIDEO: Izvrsni Bojan Bogdanović predvodio Pacerse do pobjede
Foto: EPA

Indiana Pacersi sinoć su stigli do desete pobjede sezone, a do slavlja protiv Atlanta Hawksa predvodio ih je Bojan Bogdanović...

Već na samom početku utakmice Victor Oladipo napustio je igru zbog ozljede, ali i bez njega Indiana Pacersi upisali su domaću pobjedu protiv Atlanta Hawksa sa 97:89. Današnjim slavljem Pacersi su stigli do desete pobjede sezone, a treće u posljednje četiri utakmice.

Sinoćnje slavlje ujedno je označilo i 100. pobjedu Natea McMillana u regularnoj sezoni od dolaska u Pacerse. Trenutno je na omjeru 100-80, dok je u doigravanju na 3-8.

Hawksi su odigrali bolje prvo poluvrijeme koje su zaključili serijom 12:0 te vodili devet razlike (56:47). Vodili su sve završnih minuta treće četvrtine kada je Holiday zabio tricu za vodstvo domaćina od 68:67. Do isteka vremena ga Pacersi više nisu ispustili, a četiri i pol minute prije kraja stigli su i do dvoznamenkaste prednosti.

Do pobjede ih je predvodio izvrsni Bojan Bogdanović koji je susret zaključio s 22 poena (4/7 za dva, 3/5 za tricu, slobodna bacanja 5/5) i četiri skoka za 28 minuta na parketu. S po 12 poena pridružili su mu se Darren Collison (pet skokova) i Aaron Holiday.

Najbolji je kod Atlanta Hawksa bio Jeremy Lin sa 16 koševa, dok je Kent Bazemore dodao 13 koševa, pet skokova i četiri ukradene lopte.

"Bojan je uvijek agresivan, uvijek gleda kako će napasti. Večeras je u drugoj polovici četvrte četvrtine postigao neke bitne poene", kazao je nakon utakmice trener Pacersa Nate McMillan.

NBA:
Indiana Pacers - Atlanta Hawks 97:89

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10818.11.2018. u 11:08
    Oladipo out zbog ozljede? No problem veli BB, I:m relaxed, furam trice iz coska ili gdje god sam slobodan
    narada108