Košarka

Nervoza u Washingtonu, Wall kažnjen, Wizardsi nemaju ništa protiv tradea i Walla i Beala

Branimir Korać • utorak, 20.11.2018.
Nervoza u Washingtonu, Wall kažnjen, Wizardsi nemaju ništa protiv tradea i Walla i Beala
Foto: EPA

Nakon očajnog ulaska u sezonu, daleko ispod očekivanja, u Washingtonu je nervoza na vrhuncu. Situacija je eskalirala na posljednjim treninzima, a za to je platio novčanom kaznom John Wall...

Nakon što su zadržali kostur momčadi od prošle sezone. Washington Wizardsi s velikim očekivanjima ušli su u ovu, posebno nakon odlaska LeBrona Jamesa u Los Angeles čime je jedan konkurent za visok plasman jednostavno otpao.

Međutim Washington igra daleko ispod očekivanja, ušao je u sezonu s omjerom 5-11, na terenu se ne vidi zajedništvo i posve je jasno kako se neke stvari moraju hitno promijeniti.

Posljednji događaji potvrđuju kako se mogu očekivati veće promjene, naime pouzdani američki mediji izašli su s informacijom kako su Wizardsi spremni mijenjati bilo kojeg igrača uključujući i prve zvijezde Johna Walla i Bradleyja Beala.

Wall je tijekom prošlotjednog treninga nezadovoljan njegovim intenzitetom opsovao prema treneru Brooksu i iako se vrlo brzo ispričao njemu, a sutradan i svim suigračima, zaradio je novčanu kaznu.

Nezadovoljan je i Beal i ne bi trebalo biti nikakvo iznenađenje da uskoro dođe do značajnije razmjene u koju će biti uključen Washington.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!