Košarka

VIDEO: Odlični Dario Šarić do double-double učinka, Towns predvodio Wolvese do pobjede

Petar Jenjić • nedjelja, 25.11.2018.
VIDEO: Odlični Dario Šarić do double-double učinka, Towns predvodio Wolvese do pobjede
Foto: EPA

Do nove pobjede stigli su Minnesota Timberwolvesi koji su na domaćem terenu bili bolji od Chicago Bullsa. Među istaknutijim pojedincima bio je i Dario Šarić koji je susret zaključio s double-double učinkom...

Minnesota Timberwolvesi noćas su upisali novu, ukupno devetu pobjedu sezone. Wolvesi su na domaćem parketu svladali Chicago Bullse sa 111:96, a među boljim igračima svakako je bio Dario Šarić koji je stigao do svog drugog double-double učinka sezone.

Hrvatski košarkaš susret je zaključio s 19 poena (7/10 za dva, 1/5 za tricu, slobodna bacanja 2/2), 14 skokova i jedno ukradenom loptom za 24 minute na terenu, iako ostaje žal jer je mogao i do boljeg učinka, kao uostalom i drugi igrači, da Andrew Wiggins i Robert Covington nisu forsirali noćas nepostojeći šut.

Naime, Covington je na terenu proveo 35 minuta i ubacio četiri koša uz šut od 1/18, dok je Wiggins ostao bez poena uz 12 promašaja iz igre za 28 minuta na parketu.

Ipak, Timberwolvesi su stigli do pobjede zahvaljujući jako dobro odigranoj posljednjoj četvrtini koju su otvorili serijom od 12:2, a prednost održavali do kraja susreta. Odličan je u tom razdoblju bio Karl Anthony Towns koji je samo u drugom poluvremenu ubacio 22 poena, a susret je zaključio s 35 koševa, 22 skoka i šest asistencija.

Još jednu jako dobru utakmicu odigrao je Derrick Rose koji je upisao 22 poena te tako po sedmi put u posljednjih devet utakmica došao do brojke od 20 ili više koševa. S dobrom igrom pridružio se i Jeff Teague s 18 koševa i pet asistencija.

Najbolji je u redovima Bullsa bio je "povratnik" Zach LaVine s 28 koševa i osam skokova, dok je Jabari Parker dodao 27 koševa i sedam skokova.

NBA:
Minnesota Timberwolves - Chicago Bulls 111:96

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!