Zimski sportovi

Treći gol Rendulića u zadnje dvije utakmice, ovaj put nedovoljno za pobjedu

Branimir Korać • utorak, 27.11.2018.
Treći gol Rendulića u zadnje dvije utakmice, ovaj put nedovoljno za pobjedu
Foto: Dejan Popek

Borna Rendulić potvrdio je dobru formu, ali ovaj put njegov pogodak nije pomogao Vitjazu da izbjegne poraz. U gostima kod moskovskog CSKA Vitjaz je poražen 3:1...

Nakon što je u prošlom kolu postigao dva pogotka u Bratislavi i drugim golom donio pobjedu Vitjazu 3:2, ovaj put Borna Rendulić bio je strijelac jednom, ali Vitjaz je ipak poražen.

Gostovanje je bilo vrlo teško, u Moskvi kod snažnog CSKA i upisan je poraz 3:1 zahvaljujući ponajviše lošem otvaranju utakmice.

Izdržali su gosti na startu s igračem manje nakon isključenja Rendulića, ali samo 18 sekundi nakon njegovog povratka na led, CSKA je poveo golom Konstantina Okulova. U samoj završnici prve trećine pak je u mrežu poslao i Greg Scott i domaćin je stigao do lijepe prednosti.

Rendulić je smanjio zaostatak već nakon minutu i pol igre u drugoj trećini, tu je Podolsk imao priliku za doći do poravnanja jer je još tri puta imao igrača više, ali nije uspio i u zadnjih 20 minuta Linden Vey zabija na prazan gol minutu prije kraja i osigurava pobjedu svojoj momčadi.

Ovom pobjedom CSKA je učvrstio vodeću poziciju u konferenciji, a Podolsk je deveti na bod do moskovskog Dinama koji drži posljednju poziciju za ulazak u doigravanje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!