Nogomet

Mourinho: "Poruka za moje 'obožavatelje' - ovo mi je 14. sezona u Ligi prvaka i 14. plasman u nokaut fazu"

Branimir Korać • srijeda, 28.11.2018.
Mourinho: "Poruka za moje 'obožavatelje' - ovo mi je 14. sezona u Ligi prvaka i 14. plasman u nokaut fazu"
Foto: EPA

Jose Mourinho još jednom je likovao nakon susreta, Manchester United svladao je Young Boyse teškom mukom 1:0 i izborio osminu finala, a portugalski stručnjak imao je poruku za one koji ga "vole"...

Gol Marouanea Fellainija u 91. minuti donio je pobjedu Manchester Unitedu protiv Young Boysa i mjesto u osmini finala Lige prvaka. Jose Mourinho bio je zadovoljan rezultatom, ali je i zahvalivao Davidu De Gei koji je čudesnom obranom u drugom dijelu osigurao Unitedu ostanak u utakmici.

"Bez Davidove obrane ne bi bilo niti pobjedničkog gola. On je golman svjetske klase, vjerojatno i najbolji na svijetu, a takav vratar potreban je ovako velikim klubovima da bi nešto osvojili. Znam da je sretan ovdje, znam da želi ostati i znam da uprava radi sve da ostane na Old Traffordu", poručio je Mourinho.

Mourinho dodaje kako je istovremeno frustriran, ali i osjeća olakšanje. Problem je što njegova momčad slabo realizira prilike.

"Jako smo se patili tijekom grupne faze i osjećam olakšanje i frustraciju. Ne postižemo dovoljno golova i to nam otežava situaciju. Svi moji igrači bili su nakon utakmice jako umorni i to mi se svidjelo, želim da pružaju sve od sebe."

Portugalski stručnjak morao je bocnuti sve one koji ga kritiziraju.

"Ovo mi je 14. sezona u Ligi prvaka i 14. put plasirao sam se u nokaut fazu. Dvije sezone nastupao sam u Europskoj ligi i oba puta je osvojio. To je 16 godina uspjeha, samo mala zanimljivost za moje 'obožavatelj'".

Strijelac pobjedničkog gola Marouane Fellaini priznao je da ga ja lopta dirala u ruku, ali tvrdi kako to nije bilo dovoljno da bi se išta dosudilo.

"Lopta je dodirnula moju ruku, ali za mene to nije nešto što bi se moglo i trebalo dosuditi", tvrdi Belgijac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!