Nogomet

Bjelica: "Fenerbahčeu ova utakmica puno znači, ali imamo i mi svoje adute i idemo po pobjedu"

Branimir Korać • srijeda, 28.11.2018.
Bjelica: "Fenerbahčeu ova utakmica puno znači, ali imamo i mi svoje adute i idemo po pobjedu"
Foto: FaH

Dinamo je otputovao za Istanbul gdje ga sutra uočekuje dvoboj petog kola Europske lige. Modri su već osigurali prolaz u nokaut fazu, ali to ne znači da će se opustiti već će pokušati još jednom doći do pobjede...

Uoči puta za Istanbul u Dinamovim redovima vladao je optimizam. Presinga nema, pritisak nije nad glavom i Dinamo može odigrati kvalitetnu utakmicu i samo dobiti na ovom gostovanju.

"Želimo potvrditi prvo mjesto u grupi još jednom pobjedom u Europskoj ligi. Svi su igrači na raspolaganju osim Majera i Marina, koji idu s nama na put. Fenerbahče je drugi, ima i dalje svojih problema u prvenstvu, gledali smo par zadnjih utakmica. Ova utakmica za njih sigurno puno znači, bit će dobro popunjen stadion, ali imamo mi svoje adute, idemo svakako po pobjedu u Istanbul", istaknuo je Nenad Bjelica.

Jedan od glavnih Dinamovih aduta u Istanbulu bit će Dani Olmo, mladi Španjolac koji igra sve bolje i sve više privlači pozornost velikih klubova.

"Znamo da će biti teško u Turskoj. Imaju dobru atmosferu na stadionu, dobra su ekipa. Mi vjerujemo u sebe, idemo pobijediti u ovoj utakmici. Mislim da Dinamo može dobiti svih šest susreta u grupi Europa lige, ali idemo sada prvo po nova tri boda", poručuje Olmo.

Dvoboj u Istanbulu na rasporedu je u četvrtak od 18:55.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!