Nogomet

Bjelica: "Ponosan sam na svoje dečke, želimo pobjedu u posljednjem kolu"

Petar Jenjić • četvrtak, 29.11.2018.
Bjelica: "Ponosan sam na svoje dečke, želimo pobjedu u posljednjem kolu"
Foto: FaH

Dinamo je remijem protiv Fenerbahčea osigurao prvo mjesto u skupini D, a susret je prokomentirao i trener zagrebačke momčadi Nenad Bjelica koji nije želio ulaziti u sudačke odluke te je dodao kako će u posljednjem kolu ići na pobjedu...

Dinamo je odigrao bez pogodaka u gostima kod Fenerbahčea što znači kako će grupnu fazu zaključiti na prvom mjestu. Zadovoljan takvim ishodom bio je i trener Nenad Bjelica koji žali za propuštenim u utakmici.

"Fenerbahče je dobra momčad, ima kvalitetne igrače i nije nam bilo jednostavno. U prvom smo se poluvremenu puno bolje branili, bilo je dosta kontri. Imali smo više prilika od njih, a ovim smo rezultatom osigurali prvo mjesto što smo i htjeli."

"Ne bih želio komentirati sudačke odluke, on je vidio bolje od nas, dogodi se svakome", prokomentirao je Bjelica dvije sporne odluke glavnog suca večerašnje utakmice. Podsjetimo, zagrebačka je momčad tražila penal nad Olmom, a desetak minuta kasnije zbog prekršaja poništen je pogodak Gojaka.

U posljednjem kolu, koje Dinamu pretjerano ne znači, barem kada je riječ o mjestu u skupini, igrat će protiv Anderlechta, a trener je najavio pobjedu.

"Ponosan sam na svoje dečke i sve ljude u klubu na ovom velikom uspjehu. Nadam se da će navijači to pokazati u zadnjoj utakmici i napuniti stadion. Želimo pobjedu u posljednjem kolu pred našim gledateljima", zaključio je Bjelica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!