Košarka

Harden: "Kada imamo kompletan, zdrav roster, možemo se natjecati protiv svakoga"

Petar Jenjić • subota, 01.12.2018.
Harden: "Kada imamo kompletan, zdrav roster, možemo se natjecati protiv svakoga"
Foto: EPA

Iz Houston Rocketsa ističu kako su kao kompletna momčad i dalje velika snaga u NBA ligi te da imaju jako puno samopouzdanja u svoje igre...

Houston Rocketsi noćas su glatko slavili protiv San Antonio Spursa, a ujedno je to bila i prva utakmica Chrisa Paula nakon ozljede zbog koje je propustio tri susreta.

James Harden bio je među istaknutijim pojedincima u pobjedi 135:106, a sam ističe da, kada je momčad kompletna, može napraviti jako puno toga.

"Znamo, imamo jako puno samopouzdanja kao skupina. Kada su svi igrači tu i kada imamo kompletan, zdrav roster, možemo se natjecati protiv svakoga u ligi. Kada ste "kratki" i igrate sa šest igrača, to je teško za svaki momčad. Nadam se da ćemo ostati zdravi i nastaviti na ovom pobjedničkom valu."

Rocketsi su trenutno na omjeru 9-4 kada su na terenu i Harden i Paul, a upravo povratnik nakon lakše ozljede kaže da su noćas odigrali na pravi način.

"Kada sam izvan terena, drugačija smo momčad. Kada je Harden vani i Eric Gordon, bilo tko od nas, drugačija smo ekipa. Mislim da smo večeras skinuli malo pritiska jedni s drugih, igrali smo onako kako treba", dodao je Paul, prenosi ESPN.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!