Ostali sportovi

Otpao Perea, Hrgovićev novi protivnik samouvjeren: "Borio sam se s najboljima, a on to nije, zašto bih se brinuo?"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 06.12.2018.
Otpao Perea, Hrgovićev novi protivnik samouvjeren: "Borio sam se s najboljima, a on to nije, zašto bih se brinuo?"

Filip Hrgović vjerojatno je bio neugodno iznenađen kada je saznao da mu je u posljednji trenutak promijenjen protivnik. Meč ostaje zakazan za subotu u Domu Dražena Petrovića, ali neće boksati protiv Ytala Peree već protiv iskusnog Kevina Johnsona...

Ytalo Perea nije doputovao u Zagreb i Filip Hrgović neće se boriti protiv predviđenog protivnika već protiv Amerikanca Kevina Johnsona.

Perea nije na vrijeme riješio svu papirologiju oko puta i nije dobio na vrijeme vizu stoga su organizatori morali reagirati i odlučili su pozvati Johnsona koji je u Njemačkoj čekao na "mig" i kao prva pričuva doputovao je u Zagreb.

Johnson je sve samo nije bezopasan protivnik. U karijeri se borio s gotovo svim velikim teškašima i gubio na bodove od Vitalija Klička, Tysona Furyja, Dereka Chisore, nije izdržao sve runde samo protiv Anthonyja Joshue.

Johnson je prošlog vikenda odradio borbu u Njemačkoj i slavio nokautom, a spreman je već sada ući u ring Hrgoviću.

"Osjećam se dobro, dolazim nakon pobjede nokautom i još uvijek sam u tom borbenom raspoloženju. U odličnoj sam formi i potpuno spreman za nastup. Nisam razmišljao dva puta kada mi je ponuđena borba, Hrgović me ne zabrinjava. Borio sam se s najboljima, a on to nije, stoga zašto bih se brinuo?", rekao je Johnson.

Iskusni 39-godišnji Johnson u karijeri je upisao 32 pobjede, 11 poraza i jedan neodlučen meč.

FOTO: LAP.bg

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!