Nogomet

VIDEO: Hrvatima iz Bruggea poraz od momčadi s dna ljestvice, gosti poklonili domaćinu pobjedu

Mihaela Bradovski • subota, 08.12.2018.
VIDEO: Hrvatima iz Bruggea poraz od momčadi s dna ljestvice, gosti poklonili domaćinu pobjedu
Foto: EPA

Dosta skromnu utakmicu odigrao je Club Brugge u 18. kolu belgijskog prvenstva i to mu je donijelo neočekivani poraz od momčadi s dna ljestvice Waasland Beverena 2:1...

Ivan Leko nije uspio doći do pobjede i približiti se vodećem Genku, neočekivano je poražen kod Waasland Beverena s 2:1. Beveren je tako stigao do prve pobjede od kraja rujna i potvrdio se neugodnim protivnikom za Brugge s obzirom da je ostao neporažen i na gostovanju.

U ovom susretu u Beverenu gosti su prvi došli do pogotka i to u 48. minuti preko Ruuda Vormera i držali su vodstvo sve do 78. minute kada se dogodio ključan trenutak susreta. Benoit Poulain skrivio je kazneni udarac i zaradio isključenje, a Francesco Forte s 11 metara poravnao je na 1:1.

Nakon što je pomogao Beverenu da se vrati u utakmicu, Brugge mu je poklonio i pobjedu. U 85. minuti Saulo Decarli potpuno neometan glavom je atraktivno poslao loptu u svoju mrežu za pobjedu Beverena 2:1.

Jedini Hrvat koji je bio na travnjaku u ovom susretu je Karlo Lulić koji je kod domaćina igrao do 79. minute. Na drugoj strani Karlo Letica i Matej Mitrović odgledali su susret s klupe.

Belgijsko prvenstvo, 18. kolo:
Waasland Beveren - Club Brugge 2:1.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!