Nogomet

Dalić: "Stigla je bogatija ponuda nego je to bila ona iz Kine, ali pratim svoj osjećaj"

Petar Jenjić • nedjelja, 09.12.2018.
Dalić: "Stigla je bogatija ponuda nego je to bila ona iz Kine, ali pratim svoj osjećaj"
Foto: FaH

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić izjavio je kako je dobio novu, izdašnu poruku za preuzimanje jednog kluba, ali istaknuo je kako će i dalje ostati na klupi Vatrenih...

U razgovoru za Sportske novosti hrvatski izbornik Zlatko Dalić kazao je kako je dobio novu, veliku ponudu, veću od one iz Kine o kojoj se ranije pisalo.

"Ovih dana stigla je nova ponuda, friška i aktualna, bogatija nego što je bila ona iz Kine. Netko me stalno zove i ponekad se zapitam imam li pravo takav biti prema svojoj obitelji jer nogomet je prolazan - danas jesi, sutra već nisi. Tko zna hoće li biti još ovakvih prilika, ali kazao sam sam sebi: "Bit će još boljih." Nadam se da će tako i biti, ali nekad se zapitam imam li pravo biti takav prema obitelji i sebi te sve to odbacivati."

"Kada takva prilika dođe, treba ju iskoristiti. Kod mene je tako za sada, dokle će biti, to ne znam. Svoj osjećaj pratim, ugovor mi ništa ne znači. Već imam ugovor, ali ne zanima me uopće, niti veže. Čim osjeti da više to nije to, otići ću. Nisam taj koji će izbornik biti stotinu godina, razmišljam imam li pravo sve odbijati i zanemarivati. Takva je sada situacija, vidjet ćemo", dodao je Dalić za Sportske novosti.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!