Zimski sportovi

Novi udarac za Medvjede, otišli Aaron Fox i njegov stručni stožer

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 10.12.2018.
Novi udarac za Medvjede, otišli Aaron Fox i njegov stručni stožer
Foto: FaH

Nakon što je i službeno potvrđeno kako Medveščak ima financijskih problema i da je to jedan od razloga vrlo loših rezultata ove sezone, stigao je novi udarac. Trener i sportski direktor Aaron Fox napustio je klub, a s njim odlazi i njegov stručni stožer...

Austrijski mediji prošlog tjedna objavili su kako su čelnici EBEL-a vrlo nezadovoljni situacijom u Medveščaku pa čak i da prijeti izlazak Medvjeda iz lige i prije kraja sezone. Klub je naknadno potvrdio službenim priopćenjem kako postoje određeni financijski problemi zbog odustajanja jednog od ključnih sponzora.

Danas je uslijedio novi udarac, trener i sportski direktor Aaron Fox zajedno sa svojim stručnim stožerom napustio je Medveščak.

"Zbog trenutne situacije u klubu odstupio sam sa svoje dužnosti sportskog direktora i glavnog trenera. Želim zahvaliti klubu na ovoj prilici koju su mi pružili. U Zagrebu sam zajedno s obitelji izgradio dom i ovaj klub će zajedno s navijačima ostati zauvijek dio mene. Ostat ću ovdje podržati klub i igrače u ovoj situaciji na one načine kako to budem mogao", prenosi stranica Medveščaka riječi Foxa.

Osim Foxa odlaze i pomoćni treneri Douglas Bradley i Carter Beston Will, a prvu momčad preuzet će dosadašnji trener druge momčadi Daniel Kolombo kojem će pomagati Bruno Bregant.

Kolombo će prvi put Medvjede voditi u petak u Domu sportova protiv Znojma.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!