Rukomet

Vedran Zrnić za Vijesti.hr: "Uspjeh Nexea kulminacija je višegodišnje strategije i dobrog vođenja kluba"

Sportnet, Mihaela Bradovski • nedjelja, 23.12.2018.
Vedran Zrnić za Vijesti.hr: "Uspjeh Nexea kulminacija je višegodišnje strategije i dobrog vođenja kluba"

Bivše desno krilo reprezentacije, prekaljeni Vedran Zrnić za Vijesti.hr govori o sjajnoj sezoni Nexea i svojoj vrhunskoj formi u 40. godini života...

Kosa je malo posijedila, ali njegovo rukometno znanje još je uvijek na top razini, baš kao i na vrhuncu karijere!

Bivši rukometni reprezentativac, dobro nam poznati Vedran Zrnić, jedan je od predvodnika Nexea, našićkog rukometnog kluba koji ove sezone konstantno plijeni pozornost svojom vrhunskom formom! U SEHA ligi nalaze se na trećem mjestu tablice, sa samo tri boda zaostatka za vodećim dvojcem, kudikamo bogatijim klubovima PPD Zagrebom i makedonskim Vardarom.

Kako kaže Vedran za Vijesti.hr, tajne uspjeha nema, ova je sezona samo kulminacija vrhunske strategije kluba koja se razvija unazad nekoliko godina.

"Mislim da se ovo razvijalo godinama, svake godine smo si na početku sezone zacrtali neke ciljeve, radili na tome da ih ostvarimo i ove sezone je očito došla kulminacija svega. Prije par godina to je bilo doći u najboljih šest SEHA lige, evo sad je cilj biti u Final Fouru, naravno da uzimamo u obzir i Europu. Idemo korak po korak i radimo na tome da postanemo pravi klub, ozbiljan konkurent u Europi. Ove godine se doista dogodio neki 'klik', mlađi igrači su nekako stasali uz nas starije, odlična smo klapa i to dobro izgleda."

Cijeli intervju pročitajte na Vijesti.hr.

FOTO - HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!