Košarka

Zubac: "LeBron je navukao obranu, servirao mi loptu i trebao sam samo završavati"

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.12.2018.
Zubac: "LeBron je navukao obranu, servirao mi loptu i trebao sam samo završavati"
Foto: EPA

Ivica Zubac u posljednje dvije utakmice Lakersa dobio je priliku i apsolutno ju je iskoristio. Noćas je ubacio 19 poena i upisao četiri blokade, ali Lakersi ovaj put nisu došli do pobjede...

Za Ivicu Zupca to izgleda vrlo jednostavno, krasna asistencije uglavnom LeBrona Jamesa i nakon toga lagana realizacija zakucavanjem.

"Postavljao sam blokove, LeBron je navukao obranu, servirao mi loptu i trebao sam samo završavati i pomoći momčadi", rekao je Zubac nakon susreta.

"Znao sam da me momčad treba i išao sam po blokade. Znam da sam velik i da imam dobar raspon ruku i da je teško završiti akciju preko mene kada idem tako izravno u obrani."

Zubac dugo nije imao priliku za pokazati koliko može, ali u zadnja dva susreta dobio je dobru minutažu. I sam priznaje kako nije bio u mogućnosti na startu sezone pokazati se u pravom svjetlu zbog zdravstvenih problema.

"Od početka je situacija ista i trener mi vjeruje, ako se ukaže prilika da me pošalje na teren, poslat će me. Naporno radim kako bih ostao u formi i bio spreman kada se ukaže prilika. Imao sam problema u trening kampu zbog bolesti, ali sada sam bolje. U početku sezone sam se osjećao još uvijek loše, trebao sam se pokazati trenerima, ali nisam mogao i trebalo mi je onda vremena za ulazak u formu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!