Košarka

LeBron James: "Zu je odigrao nevjerojatnu utakmicu, samo sam ga hranio loptama"

Branimir Korać • ponedjeljak, 24.12.2018.
LeBron James: "Zu je odigrao nevjerojatnu utakmicu, samo sam ga hranio loptama"
Foto: EPA

LeBron James bio je vrlo zadovoljan kako je Ivica Zubac reagirao u posljednja dva susreta i pomogao momčadi da preboli probleme na centarskoj poziciji koje ima...

Poraz od Memphisa nije dobro sjeo LeBronu Jamesu koji je glavni razlog poraza pronašao u obrani u zadnjoj dionici.

"Problem je bio u obrani i tu smo izgubili utakmicu. Izgubljene lopte je nešto čega se želimo riješiti, ali ključ je bio u obrani."

Posebno je pohvalio Ivicu Zupca koji je odradio još jednom veliki posao s 19 poena i četiri blokade.

"Ova momčad ima širinu, centri su nam bili vani, ali Zu je odigrao nevjerojatnu utakmicu. Tyson i Javale su nedostajali i imali smo skraćenu rotaciju i to protiv vrlo raznovrsne momčadi kao što je Memphis. Znali smo da će biti jako teško, obrambeno smo bili dosta dobri tri četvrtine, ali u četvrtoj smo jako pali."

Lakersima slijedi dvoboj protiv Warriorsa, no LeBron smatra kako ne treba uspoređivati te momčadi.

"Ne možemo se mjeriti s njima. Mi trebamo pokušati biti što bolji iz utakmice u utakmicu, a ne se mjeriti s njima. Ovdje smo napravili korak unazad, nadam se da ćemo biti bolji u utorak."

Protiv Memphisa je ubacio samo dva poena u prvom poluvremenu i uputio tek dva šuta, ali tvrdi kako je samo pronalazio slobodne igrače.

"Samo sam igrao svoju igru, uvijek možeš šutirati. Ovdje sam pronalazio igrače koji su bili otvoreni, hranio sam loptama "velikog Zua" i uključio igrače u igru."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!