Nogomet

Direktor moskovskog CSKA potvrdio kako će teško zadržati Vlašića

Branimir Korać • utorak, 25.12.2018.
Direktor moskovskog CSKA potvrdio kako će teško zadržati Vlašića
Foto: EPA

Nikola Vlašić u ovoj polusezoni eksplodirao je u dresu moskovskog CSKA, ali Moskovljani nisu sigurni da će zadržati Vlašića i nakon isteka posudbe...

Odlaskom na posudbu iz Evertona u CSKA, Nikola Vlašić povukao je sjajan potez. U Moskvi je proigrao, pokazao kvalitetu, Moskovljani bi ga rado ostavili u svom dresu i nakon isteka posudbe, ali svjesni su kako će to teško napraviti.

"Neslužbeno smo komunicirali s Evertonom po tom pitanju, Nikola je nedvosmisleno poručio da bi volio ostati. Međutim jasno nam da su ga počeli pratiti i drugi europski klubovi koji su spremni platiti Evertonu veliki novac za njegovo dovođenje", ističe direktor CSKA Roman Babajev.

Vlašićeva cijena je previsoka za CSKA.

"10 milijuna eura? Čak i više. Ako se ne varam, Everton je Hajduku platio 11 milijuna eura i sad će tražiti najmanje toliko. Osim toga Nikola igra jako dobro i opravdava to."

"Mi nismo spremni ići iznad naših rekordnih transfera, iznad transfera koje su ostvarili Mario Fernandez i Vitinho (upravo 10-11 milijuna eura). Platiti igrača iznad 15 milijuna eura u Rusiji graniči s ludilom, to je nama neisplativo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!