Košarka

Double-double Luke Babića uz dosta loš šut iz igre

Branimir Korać • nedjelja, 30.12.2018.
Double-double Luke Babića uz dosta loš šut iz igre
Foto: FaH

U prvom susretu nedjeljnog programa 13. kola turskog prvenstva Gaziantep je ugostio Istanbul i upisao pobjedu 80:69. Marko Tomas tako je došao do pobjede sa svojom momčadi, a Luka Babić na drugoj strani ostvario je double-double učinak...

Istanbul ostaje na dnu ljestvice nakon što je upisao novi poraz. Serija momčadi Luke Babića je zabrinjavajuća, a novi poraz stigao je u gostima kod Gaziantepa koji je na 50-postotnom omjeru.

Susret je protekao više od 30 minuta u ravnopravnoj i izjednačenoj igri, a onda je krenuo pad gostiju koji su popustili u obrani, u napadu teško dolazili do realizacije i Gaziantep je slavio rezultatski uvjerljivije nego što je to u biti bilo na terenu.

Pobjednika su predvodili Šarunas Vasiliauskas s 21 poenom i šest skokova, a Can Ogut dodao je 13 poena i osam asistencija. Tonye Jekiri dodao je 11 poena i deset skokova dok je Marko Tomas za 19 minuta ubacio pet poena (1/4 za dva, 1/2 za tri).

Kod Gaziantepa Terrell Holloway ubacio je 25 poena uz pet asistencija, Semih Erden dodao je 15 poena uz šest skokova, a Luka Babić za 36 minuta ubilježio je 13 poena (3/7 za dva, 2/9 za tri) uz 12 skokova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!