Nogomet

[Vijesti.hr] Uzlet Andreja Kramarića: Kako je Gospodin Nesavršeni postao prvi napadač Hrvatske

Sportnet, Branimir Korać • nedjelja, 30.12.2018.
[Vijesti.hr] Uzlet Andreja Kramarića: Kako je Gospodin Nesavršeni postao prvi napadač Hrvatske
Foto: EPA

Andrej Kramarić igra najbolju sezonu u karijeri, dokazao se u Hoffenheimu, dokazao se i u reprezentaciji i danas je u statusu prvog napadača hrvatske reprezentacije...

"Riješi se lopte, Krama, nemoj tu driblat', kako samo možeš bit tako sebiča...GOL! GOOOOOOL! TAKO JE, KRAMA, DOKTORE, NE DAJ JU NIKOMEEEE..."

Možda ne doslovno, ali ovako nekako kretao se tok misli svakog navijača hrvatske nogometne reprezentacije dok je u engleskom šesnaestercu na Wembleyu Andrej Kramarić "valjao" englesku obranu, a onda zabio za vodstvo Hrvatske. No, nije taj gol bio dovoljan ni za bod.

Bio je to samo jedan pogodak u Kraminom sjajnom golgeteskom nizu u ovoj polusezoni. Bivši igrač Rijeke, Lokomotive i Dinama ove ih je jeseni "natrpao" jedanaest, ali niz od devet pogodaka u devet utakmica posebno je bio impresivan.

Nije u sezonu krenuo jako dobro, no u studenom je napokon došao na "radnu temperaturu".

Lyon, Augsburg pa gol u onoj sjajnoj utakmici protiv Španjolske, Engleska, Hertha, Šahtar, Schalke, Wolfsburg, Manchester City. To su bili protivnici kojima je zabijao Andrej od 7. studenog do 12. prosinca.

Više pročitajte na Vijesti.hr.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!