Tenis

Viktor Galović u dva seta nadigrao Amerikanca na startu Challengera u Novoj Kaledoniji

Branimir Korać • ponedjeljak, 31.12.2018.
Viktor Galović u dva seta nadigrao Amerikanca na startu Challengera u Novoj Kaledoniji
Foto: EPA

Prvo kolo na Challengeru u Noumei nije bilo problematično za Viktora Galovića. Hrvatski tenisač dosta glatko svladao je Christiana Harrisona sa 6:3, 6:4...

Viktor Galović novu sezonu otvorio je na Challengeru u dalekoj Novoj Kaledoniji gdje je u prvom kolu igrao protiv Christiana Harrisona. Amerikanac je u novu sezonu ušao kao 241. igrač svijeta, 18 mjesta iza Galovića i upisao je poraz.

Harrison je prošlog tjedna nastupio na ekshibiciji na Havajima gdje je svladao Amerikanca Andrea Ilagana, ali nakon toga upisao uvjerljiv poraz od Keija Nishikorija.

Ovdje nije opasnije zaprijetio Galoviću koji je u oba seta napravio po jedan break, ali i prolazio kroz po jedan krizni gem. U prvom setu spasio je break loptu već u trećem gemu da bi kod 3:2 stigao do breaka, a u drugom setu odmah je napravio break u prvom gemu te u četvrtom spasio tri break lopte.

U drugom kolu Galovića čeka dvoboj protiv šestog nositelja Gregoirea Barrerea koji je bio slobodan u prvom kolu prema novim pravilima na Challenger Touru.

Challenger Noumea, prvo kolo:
Viktor Galović (Hrvatska) - Christian Harrison (SAD) 6:3, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!